✏️3 tilbud ægtepagt om særeje

Modtag i dag 3 tilbud ægtepagt om særeje

Send dine ønsker ind - gratis og uforpligtende

Spar mange penge på udarbejdelse af ægtepagt

✏️Ægtepagt om særeje - Bestil 3 gratis tilbud

3 tilbud: Din advokatopgave udsendes til robuste advokatfirmaer i f.eks.  Nykøbing
Du modtager 3 ægtepagttilbud i fx region Sjælland og de danske ægtepagtadvokater yder ægtepagthjælp til fornuftige priser. Løsningen på alle dine håndværkeropgaver er 3 gratis ægtepagtadvokat tilbud - indhent dem på kort tid. Her er en nem og hurtig anerkendt prissammenligning, og vi afventer med spænding dit ægtepagtprojekt, så beskriv gerne for os den situation, du savner ægtepagtservice til.
Du modtager de fedeste ægtepagttilbud og husk at en omhyggelig beskrivelse giver et omhyggeligt tilbud. På Advokat-tilbud.dk opsnuser vi 3 super gode ægtepagt tilbud på for eks. separation. Bliv fri for at betale gebyr - hos os er det gratis, så rekvirér seriøs ægtepagtadvokatassistance her.
Det er en nem og hurtig kontant prissammenligning, og vi venter på dit ægtepagtprojekt, så fortæl gerne om den situation, du vil have 2-3 tilbud på. Vi fremsender 3 gratis tilbud på din opgave, og Advokat-tilbud.dk dækker nord, syd, øst og vest - Det er unægtelig hurtigt. Det er let at indtaste din opgave online og lokale partnere løser selv de største problemer.

✏️Vi arbejder koncentreret for alle

Gratis tilbud: Vi opsnuser 3 lønsomme tilbud på lønsomme løsninger på din opgave
En tjenstvillig advokat vil rigtig gerne ordne eksempelvis disse opgaver: kapitalmarkedsret. Advokat-tilbud.dk virker således, at du indsender opgavebeskrivelsen, hvorefter vi frit og kvit skaffer 3 sikre pristilbud. Skal du have advokatservice til bl.a. infrastruktur? Så få kontakt til topprofessionelle specialister f.eks. i Nykøbing.
Alle vegne kan du få ægtepagt hjælp eksempelvis. I f.eks. Nykøbing er advokater klar med en knippelgod løsning, og det er let og ligetil at få overslag på advokatopgaven. Feedback fra Rolf Refsing, Nykøbing: "Overholdt planen og løste opgaven til alles tilfredshed. Jeg fik oveni købet 1/4 af standardprisen i på advokatprojektet".
På advokat-tilbud.dk står vi inde for, at samtlige vore tilknyttede firmaer retter sig efter kundernes forventninger og tilbyder service i topklasse, og vore medarbejdere følger løbende op på resultatet af den udførte sag. En større prisforskel er, at firmaerne netop nu har for lidt at lave. Styr uden om dårlige amatører - via advokat-tilbud.dk beregner 3 advokatvirksomheder et mega godt tilbud hver.

Hvad er en ægtepagt om særeje?

Ægtepagt tilbud: Lad os lave det hårde arbejde
En ægtepagt om særeje er en aftale, som et ægtepar kan indgå, hvor de fastlægger, at visse aktiver og ejendom skal forblive adskilt, og ikke vil blive betragtet som fælleseje i tilfælde af skilsmisse eller død. Med andre ord fastlægger en ægtepagt om særeje, at en ægtefælle vil beholde kontrol over visse ejendom eller aktiver i tilfælde af en opløsning af ægteskabet, og at disse aktiver ikke vil blive delt mellem ægtefællerne i henhold til den normale lov om fælleseje.

Ægtepagter om særeje kan være en god idé for ægtepar, der ønsker at beskytte visse aktiver og ejendom eller ønsker at fastlægge klare linjer for ejendomsretlige spørgsmål i tilfælde af en skilsmisse eller død. Det er vigtigt at huske, at en ægtepagt om særeje skal oprettes og underskrives af begge ægtefæller, og at der kan være begrænsninger og betingelser, der gælder for forskellige typer ejendom og aktiver, afhængigt af den lokale lovgivning. Det er derfor altid en god idé at søge professionel rådgivning fra en advokat, når man overvejer at oprette en ægtepagt om særeje.

Eksempler på særeje

Særeje kan omfatte alt fra penge og ejendom til investeringer og andre aktiver, som en ægtefælle har ejet før ægteskabet eller har modtaget i arv eller gave. Særeje kan også omfatte indtægter og andre fordele, som en ægtefælle modtager efter ægteskabet, såsom bonusser, pensionsindtægter eller royalties fra intellektuel ejendom.
I landsretten fandt - modsat skifteretten - det ikke godtgjort, at døden måtte anses for nært forestående, hvor en kræftsyg mand ca. 4 1/2 måned før sin død forærede 10 mio. kr. til ægtefællen ved underskrevet gældsbrev og ægtepagt. Landsretten lagde bl.a. vægt på, at manden året før var blevet opereret for cancer, og at han ca. en måned før dispositionen havde fået konstateret, at knuden ikke havde udviklet sig, selvom han et par uger før dispositionen havde tiltagende svimmelhed.
I sagen U 1987.396, hvor en overførsel til hustruens særeje af ca. 800.000 kr. ca. 1 måned før mandens død ej heller antoges at være en dødslejegave, da overførslen var udtryk for et længe næret ønske og under hensyn til sygdommens forløb, og U 1996.136, hvor en overdragelse umiddelbart inden hospitalsindlæggelse og ca. 14 dage inden giverens død blev opretholdt.

 ✏️  

Vi har pr 8. december 2023 bidraget til godt og vel 24.000 løste opgaver.


HerlevAdvokaten

Gl. Klausdalsbrovej 476
2730 Herlev
CVR: 16750786
www.herlevadvokaten.dk

Jens Jacob Skibsted Andersen

Bøgevej 1 C, Sørup
3480 Fredensborg
CVR: 29117616
www.linkedin.com/in/jens-jacob-skibsted-5234136

Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm

Skolegade 5
8000 Århus C
CVR: 35101411
www.advokatfirmaet-ge.dk✏️3 tilbud ægtepagt om særeje